top of page

teatre

TANGO_líthica

TANGO: una història d'amor animal


TANGO explica la història real de dos pingüins al zoològic de Central Park a Nova York. Un es deia Roy, i l'altre Silo. En Roy i en Silo eren mascles, tots dos, però ho feien tot plegats. Nedaven junts, es cantaven cançonetes, es feien abraçades de pingüí,...

TANGO és un espectacle teatral amb música en directe que enalteix el poder ilimitat de l'amor i ens mostra la màgia de les segones oportunitats.

logo_fons negre_sense lletres.png

NO SOM 3 Teatre

 

NO SOM 3 som un grup d'enamorats del teatre que acabam de constituir-nos com a companyia a Menorca.

Tot i que venim de diferents disciplines, la passió per les arts escèniques ens uneix i ens impulsa a trobar-nos per crear i compartir experiències, a aprendre entre tots i de tots.

Ara mateix na Belén ,des d'Argentina, en Fabián, des d'Uruguay i jo, que no m'he mogut de Menorca, estem treballant en el nostre primer projecte. Tot i la distància que ara mateix ens separa, esperem que pugui veure la llum aquest estiu!

EXPERIMENTEM TEATRE.png

Experimentem Teatre

TALLERS DE TEATRE PER A TOTHOM

 

El mes de maig arrencam tallers a l'espai de NO SOM TRES (C Glosador Vivó, 49 de Ciutadella). Hi haurà diferents grups i horaris: teatre en família o grup mixte per a adults i infants majors de 10 anys. Aquests tallers es faran dos divendres al mes i són gratuïts per als socis de NO SOM TRES. 

Els horaris seran els següents:

GRUPS DE FAMILIES: 2 divendres al mes de 17.00 a 18.15 o de 18.30 a 19.45

GRUP MIXTE: 2 divendres al mes de 18.00 a 19.15

bottom of page