top of page

Qui soc?

Històries i peripècies

Vaig néixer a Menorca fa ja... ehem deixem-ho en que fa uns quants anys. Quan era encara ben joveneta vaig decidir partir cap a Barcelona a cercar noves experiències, i allà vaig començar els meus estudis teatrals. Al principi vaig estar un temps sense trobar el meu lloc, però després vaig estudiar teatre musical a l'escola Memory i en acabar, vaig tornar a Menorca.

 

Aquí vaig voler continuar preparant-me i formant-me, no em sentia preparada encara per fer front a la duresa de la realitat de l'actor... em vaig apuntar a l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca i em vaig adonar que sí, que aquest era el meu camí, així que després, vaig partir cap a Mallorca a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears. Malauradament no vaig poder-me graduar: els  meus recursos econòmics eren massa escassos i no em podia costejar els estudis... així que vaig tornar a Menorca.

Des que vaig tornar a Menorca, m'han passat un munt de coses al·lucinants, la més emocionant de totes, tenir un fill. I el conjunt de les circumstàncies juntament amb els meus anhels, van fer que em decidís a crear jo el meu futur i deixar d'esperar la trucada que em duria a la fama. Em vaig plantar i vaig decidir dedicar-me a fer coses que m'agraden, coses que em fan vibrar, coses que em xiflen,... i això és el que faig.

"-A què et dediques?

 -A fer coses que m'agraden."

Contacontes, narradora, cuentacuentos, Menorca, Mallorca, infantil, familiar, teatre, swing, Lindy Hop
Contacontes, narradora, cuentacuentos, Menorca, Mallorca, infantil, familiar, teatre, swing, Lindy Hop
bottom of page