contacontes per a tota la família

IMG_20190202_115518.jpg

CONTES EN OFF 

 

CONTES EN OFF és l'excusa per ajuntar-nos i jugar en el marge que hi ha entre el silenci i la veu, entre el cos i la paraula. Una presa de consciència entre el que fem i el que diem.

Passarem per un estany on DUES GRANOTES es troben amb la fina línia entre la imaginació i la realitat. Ens entrenarem per reforçar els llaços d'amistat amb en MAX I L'OCELL encara que l'excusa sigui aprendre a volar.  I aprendrem a resoldre els problemes amb en CONILLOT, fent-los front i deixant que marxin mentre ens posem mans a l'obra.

EN CONSTRUCCIÓ

[contes curts i absurds]

En construcció és una activitat pensada especialment per a treballar el foment de la lectura. S'hi expliquen 5 contes que han estat triats amb molta cura per delectar a petits i grans, sense grans pretensions, sense missatge moralitzador, el conte com a divertiment, esbarjo i plaer. Es juga amb elements plàstics i visuals per reforçar la narració i captivar l'atenció dels més petits. Literatura i joc per fer volar la imaginació.

BALLAR AMB ELS NÚVOLS

una barreja de contes, dansa, música, teatre i... somnis

Un conte que ens parla de multiculturalitat, tolerància i convivència a partir del somni d'una nena que vol ballar amb els núvols. Es tracta d'un text molt senzill i poètic que ens transporta a un món màgic a través de l'evocació d'un paisatge humà, càlid i alegre.

TANGO_líthica

TANGO: una història d'amor animal


TANGO explica la història real de dos pingüins al zoològic de Central Park a Nova York. Un es deia Roy, i l'altre Silo. En Roy i en Silo eren mascles, tots dos, però ho feien tot plegats. Nedaven junts, es cantaven cançonetes, es feien abraçades de pingüí,...

TANGO és un espectacle teatral amb música en directe que enalteix el poder il·limitat de l'amor i ens mostra la màgia de les segones oportunitats.