top of page

contacontes per a tota la família

A la mateixa doble pàgina.jpg

A LA MATEIXA DOBLE PÀGINA. Taller per a la igualtat

 

A la mateixa doble pàgina és un taller enfocat a una mirada positiva centrada a potenciar la igualtat i el “bontracte” des d'una metodologia lúdica i vivencial. Es divideix en dues parts diferenciades: una sessió de contes (amb Gemma Moll) i una dinàmica vivencial (amb María José Marín, psicòlega social i familiar). El conte serveix com a mitjà i eina per mostrar una representació de la realitat, per plantejar alternatives creatives de resolució de conflictes i models alternatius de rols de gènere. El conte és diversió, plaer, aprenentatge i una invitació a la reflexió.

 

contes en off cartell.jpg

CONTES EN OFF 

 

CONTES EN OFF és l'excusa per ajuntar-nos i jugar en el marge que hi ha entre el silenci i la veu, entre el cos i la paraula. Una presa de consciència entre el que fem i el que diem.

Passarem per un estany on DUES GRANOTES es troben amb la fina línia entre la imaginació i la realitat. Ens entrenarem per reforçar els llaços d'amistat amb en MAX I L'OCELL encara que l'excusa sigui aprendre a volar.  I aprendrem a resoldre els problemes amb en CONILLOT, fent-los front i deixant que marxin mentre ens posem mans a l'obra.

image (5).jpeg

SIN TON NI SON. Sessió de contes

SIN TON NI SON es un contacontes cocreat al moment, in situ. Cada sessió és diferent de l'anterior perquè els contes els tria el públic (!). Jo arribo carregada amb un munt d'àlbums i cada ésser que assisteix ha de decidir quin conte vol... Poden passar 2 coses: que el públic trii contes que ja tenc molt treballats i la sessió sigui tot un èxit... o que seleccionin contes que no conec massa i el resultat sigui psè-psè. Sigui com sigui, la responsabilitat sempre serà del públic. He de dir, però, que de moment sempre ha anat molt bé.

image (1).jpeg

IL·LUMINA'M. Taller de llum i ombres

 

El taller es divideix en dues parts, la primera on els infants esdevenen espectadors, i la segona, on passen a ser creadors. A la primera part, es representa un petit espectacle de teatre d’ombres que s’inicia simplement des de la mostra d’elements, com a material inspirador, misteriós, que els duu cap a la pròpia reflexió i a les ganes de saber més. A la segona part, aniran veient de forma conjunta quins són els elements que s’han fet servir per fer les projeccions i després farem petits grups de treball perquè ells mateixos puguin experimentar amb el seu cos i amb el material per a fer les seves pròpies creacions.

DSC_3223.jpg

TANGO: una història d'amor animal


TANGO explica la història real de dos pingüins al zoològic de Central Park a Nova York. Un es deia Roy, i l'altre Silo. En Roy i en Silo eren mascles, tots dos, però ho feien tot plegats. Nedaven junts, es cantaven cançonetes, es feien abraçades de pingüí,...

TANGO és un espectacle teatral amb música en directe que enalteix el poder il·limitat de l'amor i ens mostra la màgia de les segones oportunitats.

_DSC0137-01.jpg

EN CONSTRUCCIÓ [contes curts i absurds]

En construcció és una activitat pensada especialment per a treballar el foment de la lectura. S'hi expliquen 5 contes que han estat triats amb molta cura per delectar a petits i grans, sense grans pretensions, sense missatge moralitzador, el conte com a divertiment, esbarjo i plaer. Es juga amb elements plàstics i visuals per reforçar la narració i captivar l'atenció dels més petits. Literatura i joc per fer volar la imaginació.

BALLAR AMB ELS NÚVOLS

una barreja de contes, dansa, música, teatre i... somnis

Un conte que ens parla de multiculturalitat, tolerància i convivència a partir del somni d'una nena que vol ballar amb els núvols. Es tracta d'un text molt senzill i poètic que ens transporta a un món màgic a través de l'evocació d'un paisatge humà, càlid i alegre.

bottom of page